fbpx
Type: Blogg
Emne: TV Klipp
Skrevet: juli, 2020

På tide med en hvil? Det har vært en interessant vår, med nye utfordringer og krav til tilpasning. Vi i TV Klipp har vært heldige: Med digitale hoder var ikke samarbeid fra hjemmekontor en stor utfordring, og tjenester som direktesendinger og digitalt innhold ble viktigere enn noen gang.

Koronasituasjonen har nok gitt et spark bak til mange. Å delta i møter på Internett og kommunisere med kunder uten å kunne møtes er krevende. Vi oppdaget umiddelbart hvor mye bedre det gikk for kunder med god digital synlighet. For eksempel så vi at lokale restauranter som hadde digitalt talerør, via sosiale medier og bestillingsløsninger, raskt kunne informere om nye rutiner og drift. Ikke bare fikk de flere bestillinger, ettersom andre restauranter ikke kunne motta gjester, men bygde også omdømme ved å demonstrere oppfinnsomhet, dugnad og stå-på-vilje.

Høst og vinter 2020

Skal vi tro nerdene i nyhetene vil høsten by på flere utfordringer. Det er kanskje da tsunamien kommer for fullt, og vi får føle den økonomiske effekten. Er du forberedt? Vi håper du har løsninger klare om konkurransen tilspisser seg.

Ta en prat med oss i sommer om bedriften din og markedsføring. Rolige tider og flotte fotoforhold gjør at denne tiden er perfekt for refleksjon om strategi. Alle trenger en sparringspartner, så kontakt oss for en uforpliktende prat.