fbpx
Type: Blogg
Emne: Markedsføring
Skrevet: april, 2023

Hvorfor trenger jeg film?

Her er 4 grunner til å bruke film i innholdsmarkedsføringen:

 • Film genererer 3 ganger mer klikk til nettsted, enn vanlig tekst.
 • Film deles mer. Se deg rundt på nett – det er videoer som spiller på det emosjonelle som gjelder!
 • Film på sosiale medier har 10 ganger større sjanse for at følgere engasjerer. Dette betyr også mer delinger og kommentarer.
 • Film forbedrer søkemotoroptimaliseringen. Søkemotorer, som Google, rangerer sider med video høyere enn sider uten video.

Filmproduksjon gjort enkelt

Filmproduksjon kan være en omfattende prosess. En god produksjon krever en god idé, manuskript, koordinering, ansettelse av skuespillere, lokasjon, og økonomisk kontroll. Deretter må filmen produseres, redigeres, godkjennes og distribueres.

Hos oss er det enkelt å kjøpe reklamefilm, presentasjonsfilm, referansefilm, osv. TV Klipp har høyt utdannede filmprodusenter med mange års erfaring. Vi har produsert mange presentasjons- og reklamefilmer for bedrifter i Mo i Rana og Nordland. TV Klipp er også TV-fotograf for NRK og TV2 når det skjer noe nevneverdig i Mo i Rana eller Mosjøen.

Hvorfor film er bra for markedsføring?

Stadig flere bedrifter utnytter fordelene med filmproduksjon til innholdsmarkedsføring. Ser du deg rundt oppdager du raskt at film er vanligere enn noen gang før. YouTube er blitt den nest største søkemotoren i verden, rett etter Google. Her finner vi verdifullt innhold, som oppskrifter, anmeldelser og bruksanvisninger.

“Vi foretrekker å lære om nye produkter og tjenester ved å se video.”

 • 92% av publikummet på mobil liker å dele med andre.
 • 87% av markedsførere velger videoinnhold i sin egen markedsføring.

Film fanger blikket og leverer budskapet effektivt. Ønsker du å markedsføre deg seriøst, er det ingen tvil om at video bør være en del av markedsføringsstrategien din.

Med en filmproduksjon skaper du fortellinger. Dette er viktig. Med gode fortellinger kan du engasjere publikummet ditt, spre idéene dine og etablere en relasjon til kunden din. Med strategisk filmproduksjon kan du levere verdifullt innhold til potensielle kunder og starte konverteringen fra intetanende til fast kunde.

Spørsmål om film? Kontakt oss for en uforpliktende prat!

  Thomas Sætveit Jensen
  Medieprodusent

  Jeg forteller historier med tekst, lyd og bilde.
  Snakk med meg om å forme ditt budskap med et visuelt uttrykk.