fbpx
Type: Blogg
Emne: Markedsføring
Skrevet: april, 2023

Hva slags film trenger jeg?

Reklamefilm

Reklamefilmer kan ha ulike mål:

Øke merkebevisstheten.

Mange tjenester trenger vi ikke umiddelbart. Men når du trenger en rørlegger, hvem tenker du på og hvorfor? Hvis du er gjort oppmerksom på en merkevare, vil sjansen øke betraktelig for at du vurderer denne aktøren.

Øke salg

Har du et tilbud flere burde vite om? Reklamefilm er en flott formidler som fanger blikket og effektivt presenterer både bedrift, pris og tilbud. På sosiale medier kan man også dirigere oppmerksomheten videre til nettsted eller butikk.

Bedre omdømme

Reklamefilm for bedriften trenger ikke fokusere på salg og direkte omsetning. Å fortelle noe om verdier man står for eller veldedige tiltak kan også ha positiv effekt.

Presentasjonsfilm

Presentasjonsfilm for bedrift kan ha en stor verdi. Kunder setter ofte pris på innsyn i hvem du er, hva du står for og historien din. Med en presentasjonsfilm påvirker du personligheten til selskapet ditt, eller: hvem kunden ser for seg når de tenker på bedriften din. En god presentasjonsfilm øker tilliten blant kundene dine og forebygger omdømme og relasjon.

Referansefilm

Har du noe du er stolt av? En referansefilm er ofte intervjubaserte filmer hvor tidligere kunder forteller om erfaring med dere. Hvordan dere løste et problem, for eksempel. En referansefilm kan også presentere noe spesifikt. Kanskje en gjennomgang av noe dere har produsert?

Opplæringsfilm

En filmproduksjon kan gjøre det lettere for dine kunder eller ansatte å forstå, gjennomføre og huske noe. En god opplæringsfilm er tidsbesparende og motvirker kostbare misforståelser.

Tips:

Målet er viktigere enn innholdet. La oss hjelpe deg med virkemidlene – fortell oss hva du ønsker å oppnå.