Haneseth Energi, totalleverandør av elektromekaniske tjenester, har base i Mo i Rana. Gjennom vårt tidligere samarbeid, hvor vi produserte en kort reklamefilm, ble vi kontaktet å produsere en lengre presentasjon.

Over tid filmet vi flere deler av produksjonen og nærliggende anlegg. Dette klippet vi sammen med tidligere opptak. Denne gangen skrev vi et manus og spilte inn fortellerstemme, som setter bildene i en kontekst. Filmen ble produsert med både engelsk og norsk tale, ettersom Haneseth Energi har flere utelandske kunder. Forteller er Stian Heggli Kleftås, som leverte over all forventning.

Nå har Haneseth en effektiv måte å presentere seg selv. Enten til nysgjerrige enkeltpersoner, eller større bedriftskunder.

Fordi filmen fikk god mottakelse, ønsket Haneseth Energi å formidle til et større publikum. TV Klipp hadde allerede utformet en persona, og lagde en videoannonse på Facebook og Instagram mot et målrettet publikum.

Annonseringen er selvlært. Den måler hvilke type mennesker som ser filmen, og finner deretter mennesker som ligner på denne målgruppen.

Haneseth Energi Facebook annonse