Helgeland Betong i Mo i Rana produserer ferdigbetong og betongelementer til Nord-Norge.

I nyere tid har betong opplevd mye innovasjon og nytenkning, spesielt med tanke på miljøutfordringene. Leverandører må møte nye krav og forventninger fra markedet.

Helgeland Betong har vært utrolig gode til å utvikle seg. De har tatt seriøst grep for å gjøre betongen så miljøvennlig som mulig, noe du kan lese om på nettsidene deres: www.helgelandbetong.no

I forbindelse med utviklingen er det viktig å informere kunder og nærmiljøet. Dette bygger merkebevissthet og omdømme, og har flere fordeler. For eksempel vil folk tenke på Helgeland Betong når byggprosjekter aktualiserer seg, eller bli mer oppmerksom på stillingsutlysninger. Det øker også sjansen for å tiltrekke seg god arbeidskraft, om bedriften virker moderne og nytenkende.

I den første filmen forteller produksjonssjef Gisle Bakken om hvordan Helgeland Betong digitaliseres og bruker 3D-verktøy for å forbedre effektivitet, sporbarhet og kommunikasjon.

I den andre filmen forteller kalkulasjons- og prosjektingeniør Silje Parelius om miljøfordeler ved bruk av betong produsert med kortreiste materialer.

Filmene ble brukt i sosiale medier, med både organisk og betalt rekkevidde. Slik nådde vi den etablerte, lokale målgruppen, men utvidet også publikummet på Helgeland. Raskt, effektivt og igjenbrukbart.

Tenker du på en lignende strategi er det bare å ta kontakt med oss.