Arctic Rein og Vilt, eller “ARV”, leverer reinsdyrkjøtt til hele Norge. Reinkjøtt er selve urkjøttet i det samiske kostholdet, men dessverre underbrukt blant nordmenn flest.

Innholdsmarkedsføring er blitt veldig populært for matprodukter. Ofte trenger vi å bli fristet, inspirert og kunne oppskriften før vi handler inn råvarene.

For ARV har Tonje og Benjamin produsert kampanjer bestående av til sammen 22 matfilmer med tilhørende bilder. Både bilder, filmer og tekst er skreddersydd til sitt bruk på sosiale medier og nettside. Filmene beskriver oppskriften raskt på en smakfull måte som inspirerer til matlaging. Filmene ble produsert lokalt og kosteffektivt i Mo i Rana, og brukes på sosiale medier, i annonser, presentasjoner og på arvmat.no. Kampanjen fikk til sammen over 9 millioner eksponeringer det første året.

Oppskriftene ble laget av mesterkokk Svein Jæger Hansen og musikken er komponert av ingen ringere enn komponist Raymond Enoksen, også kjent for å ha laget låta til «Lars Monsen – Canada på tvers» og flere TV-produksjoner som er nominert til Gullruten.