Polarcamp-Fotografering-og-markedsføring

Fotografering av ferieparadiset rundt campingplassen, Polarcamp er en av yndlingsjobbene våre. Med bilder for Polarcamp har vi løst ulike utfordringer når det gjelder digitalt utseende, markedsføring og salg.

Som fotograf i Mo i Rana er TV Klipp sentralt lokalisert og en aktuell kandidat for fotografering langs hele Helgelandskysten. For Polarcamp har vi produsert innhold og ledet prosjektet for nettsiden deres, polarcamp.no. Med kvalitetsinnhold på nettsiden økes sjansen for bestillinger, fordi turister finner innholdet de trenger og blir fristet til å besøke plassen. Trafikken til nettsiden skapes gjennom annonsering, aktivitet og anbefalinger på Facebook, Instagram, Youtube og Google.

Det største prosjektet vårt for Polarcamp, har vært panoturen. Det er en VR-tur hvor man kan se seg rundt i 360°, gå inn i de forskjellige hyttene og utforske hvordan campingen ser ut. Man kan også gå inn i sløyebua og gå ned på moloen for å sjekke båtplassene. Panoturen gjør det mulig for deg å bli kjent med campingen på en helt ny måte og sjekke ut hvordan den ser ut før du reiser dit.

Som filmprodusent produserte vi en opplevelsesfilm for Polarcamp og Hilstad Båttransport. Den presenterer opplevelsesturen som går fra Polarcamp til Nordfjorden, en attraksjon på campingen. Filmen viser blant annet Nordfjorden, Melfjorden, Svartisen, Grindhval og Nattmoråga.