TV Klipps erfarne ansatte bistår gjennom alle trinnene i digital markedsføring.

Med moderne verktøy kan man nå spesifikke målgrupper på internett. Derfor har markedsføring på sosiale medier en høyere avkastning (ROI – Return of Investment) enn tradisjonell markedsføring.

Kundepersona (analyse av målgruppen din)

Det er viktig å kjenne målgruppen når man skal skape innhold derfor anbefaler vi alle å ha en kundepersona. For å vite hvem vi skal kommunisere til i markedsføringen din snakker vi med deg eller kundene dine og produserer en kundepersona. Denne representerer din bedrifts målgruppe(r). 

Se pakkene

Basic kundepersona: Analyse basert på et dybdeintervju med en ansatt med mye kundekontakt. F.eks. en selger, kundebehandler eller daglig leder i din bedrift.

Standard kundepersona: Analyse basert på telefonintervju med flere utvalgte, eksisterende kunder.

Plus kundepersona: Analyse basert på dybdeintervju av flere utvalgte, eksisterende kunder.

Publiserings- og annonseplan for sosiale medier

Med over 12 års erfaring med sosiale medier for bedrifter kan vi sette opp en publiseringsplan og/eller annonseplan for sosiale medier for din bedrift. Med den får alle involverte parter, enten det er ansatte eller mediebyrå, en oversikt over hva som skal publiseres av innlegg og annonser, når det skal publiseres og hvem som skal produsere det.

Kommunikasjonsstrategi

En kommunikasjonsstrategi baserer seg på din bedrifts behov innen kommunikasjon og markedsføring. Vi produserer en strategi med en kundepersona, bedriftspersona, anbefalinger til god kommunikasjon, samt generelle tips til sosiale medier. Strategien kan innholde ulike analyser og planer. Den kan fokusere på sosiale medier eller flere ulike plattformer. Under finner du strategien som passer din bedrift. 

Se pakkene
Basic Standard Plus Premium
✓ Ett intervju ✓ Flere telefonintervju ✓ Ett intervju ✓ Dybdeintervju med målgruppe
✓ Visualisert kundereise ✓ Visualisert kundereise
✓ Visualisert kundepersona
✓ Visualisert kundepersona
✓ Visualisert kundereise
✓ Visualisert kundepersona
✓ Visualisert kundereise
    ✓ Gjennomgang av bedriften
✓ Visualisert bedriftspersona
✓ Gjennomgang av bedriften
✓ Visualisert bedriftspersona
    ✓ Analyse av sosiale mediekanaler ✓ Analyse av sosiale mediekanaler
✓ Generelle markedsføringstiltak ✓ Anbefalte markedsføringstiltak
✓ Utdypende forklaringer
✓Utdypende retningslinjer (tema, språk, tegnbruk) ✓ Konkrete anbefalinger til markedsføringstiltak
✓ Utdypende forklaringer
    ✓ Brukervennlig strategidokument ✓ Brukervennlig strategidokument
✓ Markedsplan

Facebook og Instagram annonse

Oppsett av annonse på Facebook og Instagram. Annonsekostnader kommer utenom og vil avhenge av hvor mye du vil bruke. Du betaler per klikk (PPC), og prisen varierer basert på konkurrenters budgivning, publikum og trafikk.

Google og Youtube annonse

Oppsett av annonse på Google og Youtube. Annonsekostnader kommer utenom og vil avhenge av hvor mye du vil bruke. Du betaler per klikk (PPC), og prisen varierer basert på konkurrenters budgivning, valg av søkeord og trafikk.

Opprettelse av konto

TV Klipp kan oppsette eller rydde og organisere kontoer slik at kun utvalgte personer har tilgang. Det kommer med skreddersydd opplæring, bruksanvisninger, kontokart og tiltak for økt kontosikkerhet. Alle kontoer vi oppretter tilhører bedriften, og låses på ingen måte til TV Klipp.

Driftsavtale for sosiale medier.

Aktivitet på din sosiale medier er en viktig del av søkemotoroptimalisering.

En driftsavtale betyr at vi bruker et satt antall timer på dine sosiale medier i uka. Timene disponeres til fotografering, innlegg på sosiale medier, medieovervåkning og mottak av henvendelser på sosiale medier.

Samarbeidet forutsetter etableringsmøte for rådgivningsmøte (kommunikasjonsmål og målgruppe), kontotilgang og en publiseringsplan laget av TV Klipp.

Blogginnlegg

Blogginnlegg er en viktig del av søkemotoroptimalisering og landingsside effektivitet for annonsering. TV Klipp har gode tekstforfattere, og kan produsere alt fra blogginnlegg, nyhetsbrev og tekstannonser om din bedrift.

Google Analytics

Oppsett og vedlikehold av avansert tilpasset konverteringsmåling, samt avansert analyse og optimalisering ved hjelp av Google Analytics-verktøy. Dette passer bra for nettbutikk og store nettsider.

Få mest mulig ut av budsjettet – la oss markedsføre din bedrift.

 • Vi setter opp en markedsplan tilpasset ditt mål og budsjett.
 • Du får din egen medierådgiver som svarer på alle henvendelser og tar seg av drift på digitale kanaler.
 • Bruk tiden din på andre arbeidsoppgaver.

Har du spørsmål eller ønsker å bestille?
Ta kontakt!

Tonje Vonstad
Daglig leder

948 84 489
tonje@tvklipp.no

Prosessen vår

Steg 1. Strategisk markedsføring av bedriften

Markedsføringen bør helst starte med en dedikert digital strategi. Mange dropper planleggingen og prøver å selge direkte i annonser på sosiale medier. Man frir ikke på første date, og på samme måte trenger vi tid til å undersøke produktet, priser, kvalitet, leveranse, konkurrenter og anmeldelser før vi handler. Denne “kundereisen” er derfor viktig å forstå.

Les mer om kundereisen.

Steg 2: Innholdsproduksjon og Annonsering

Innholdsmarkedsføring

Markedsføring  og godt innhold går hånd i hånd. TV Klipp har mange års erfaring med foto, film og journalistikk, som danner grunnlaget for selve produksjonen. Kombinert med brukeranalyse og strategi lager vi innhold som presenterer bedrifter, forebygger omdømmet, informerer om produktet og engasjerer et korrekt publikum.

Innhold kan være alt fra tekst, foto, video, direktesending, podcast, musikk eller video.

Annonsering

TV Klipp har mange års erfaring med optimalisering av budskap i annonser. Vi kombinerer strategi, analyse, trender og ny teknologi for å forme innhold som treffer målgruppen på best mulig måte. Med oss kan du nå publikummet ditt på Facebook, Instagram, Google, YouTube, osv. Vi er alltid oppdatert på nye annonseringsmuligheter og fagets utvikling. Spesielt er vi stolte av vår videoannonsering.

Les mer om videoannonsering.

Steg 3: Analyse og optimalisering

Med annonsering på nett kan du nå helt spesifikke målgrupper. Du kan begrense geografien, for eksempel til Mo i Rana, Nordland eller Nord-Norge. Du kan også segmentere etter alder, interesser og demografi.

Mulighetene er endeløse, og TV Klipp benytter seg også av konverteringssporing, algoritmer og remarketing for å oppnå økt merkevarebevissthet, eksponeringer, lenkeklikk og engasjement i ulike kanaler.

  Kontakt meg for en uforpliktende prat om din bedrift og behov!

  Marilee Goulet
  So-me ansvarlig

  911 18 077
  marilee@tvklipp.no