filmproduksjon mo i rana

Filmproduksjon i Mo i Rana er hvor TV Klipp virkelig skinner. Våre filmprodusenter har mange års erfaring med filmproduksjon, fra idé til realisering. Hos oss får du pakkeløsninger og priser som gjør filmproduksjon så enkelt som mulig for deg.

 

Filmproduksjon gjort enkelt

Filmproduksjon kan være en omfattende prosess. En god produksjon krever en god idé, manuskript, koordinering, ansettelse av skuespillere, lokasjon, og økonomisk kontroll. Deretter må filmen produseres, redigeres, godkjennes og distribueres.

Hos oss er det enkelt å kjøpe reklamefilm, presentasjonsfilm, referansefilm, osv. TV Klipp har høyt utdannede filmprodusenter med mange års erfaring. Vi har produsert mange presentasjons- og reklamefilmer for bedrifter i Mo i Rana og Nordland. TV Klipp er også TV-fotograf for NRK og TV2 når det skjer noe nevneverdig i Mo i Rana eller Mosjøen.

Reklamefilm produsert av erfarne filmprodusenter.

Vi har tverrfaglig kompetanse i bedriften, men alle ansatte har sin bakgrunn i film. Kjærligheten for levende bilder har på ulike måter ledet oss hvor vi er i dag. Her er fremgangsmåten vår når vi lager film.

Thomas Sætveit Jensen
Medieprodusent

411 06 731 – thomas@tvklipp.no

Idéutvikling

Vi stiller deg noen spørsmål for å avdekke forventninger, produksjon, pris og hva du ønsker å formidle med en filmproduksjon. Deretter mottar du et forslag til prosjektet som vurderes og deretter godkjennes.

Produksjon

Filmproduksjonen starter. Vi tar oss av koordinering, rigging, lokasjoner, opptak og sikrer at filmen forholder seg til norsk lovverk. Vi disponerer eget profesjonelt utstyr og har et sterkt nettverk med samarbeidspartnere i hele Nordland.

Post-produksjon

Opptak loggføres og settes i system, før filmen redigeres. Du blir selvfølgelig invitert til innsyn og godkjenning underveis.

Publisering

Filmen kan leveres frittstående eller publiseres i ønskede kanaler. Vi leverer reklame- og presentasjonsfilmer til sosiale medier, nettsider, kino og mer. Vi har ekspertise på strategisk publisering som del av digital markedsføring.

Trenger du en filmprodusent?

Ikke overbevist om filmproduksjon er riktig for deg? Her er noen av bruksområdene vi har erfaring med.

Reklamefilm produksjon

Vi har produsert mange reklamefilmer for bedrifter. Reklamefilmer kan ha ulike mål:

Øke merkebevisstheten.

Mange tjenester trenger vi ikke umiddelbart. Men når du trenger en rørlegger, hvem tenker du på og hvorfor? Hvis du er gjort oppmerksom på en merkevare, vil sjansen øke betraktelig for at du vurderer denne aktøren.

Øke salg

Har du et tilbud flere burde vite om? Reklamefilm er en flott formidler som fanger blikket og effektivt presenterer både bedrift, pris og tilbud. På sosiale medier kan man også dirigere oppmerksomheten videre til nettsted eller butikk.

Bedre omdømme

Reklamefilm for bedriften trenger ikke fokusere på salg og direkte omsetning. Å fortelle noe om verdier man står for eller veldedige tiltak kan også ha positiv effekt.

Filmprodusent til alle budsjetter

Presentasjonsfilm

Presentasjonsfilm for bedrift kan ha en stor verdi. Kunder setter ofte pris på innsyn i hvem du er, hva du står for og historien din. Med en presentasjonsfilm påvirker du personligheten til selskapet ditt, eller: hvem kunden ser for seg når de tenker på bedriften din. En god presentasjonsfilm øker tilliten blant kundene dine og forebygger omdømme og relasjon.

Referansefilm

Har du noe du er stolt av? En referansefilm er ofte intervjubaserte filmer hvor tidligere kunder forteller om erfaring med dere. Hvordan dere løste et problem, for eksempel. En referansefilm kan også presentere noe spesifikt. Kanskje en gjennomgang av noe dere har produsert?

Opplæringsfilm

En filmproduksjon kan gjøre det lettere for dine kunder eller ansatte å forstå, gjennomføre og huske noe. En god opplæringsfilm er tidsbesparende og motvirker kostbare misforståelser.

Innholdsmarkedsføring

Stadig flere bedrifter utnytter fordelene med filmproduksjon til innholdsmarkedsføring. Ser du deg rundt oppdager du raskt at filmproduksjon er vanligere enn noen gang før. YouTube er blitt den nest største søkemotoren i verden, rett etter Google. Her finner vi verdifullt innhold, som oppskrifter, anmeldelser og bruksanvisninger.

“Vi foretrekker å lære om nye produkter og tjenester ved å se video.”

 • 92% av publikummet på mobil liker å dele med andre.
 • 87% av markedsførere velger videoinnhold i sin egen markedsføring.

Film fanger blikket og leverer budskapet effektivt. Ønsker du å markedsføre deg seriøst, er det ingen tvil om at video bør være en del av markedsføringsstrategien din.

Med en filmproduksjon skaper du fortellinger. Dette er viktig. Med gode fortellinger kan du engasjere publikummet ditt, spre idéene dine og etablere en relasjon til kunden din. Med strategisk filmproduksjon kan du levere verdifullt innhold til potensielle kunder og starte konverteringen fra intetanende til fast kunde.

Her er 4 grunner til å bruke film i innholdsmarkedsføringen:

 • Film genererer 3 ganger mer klikk til nettsted, enn vanlig tekst.
 • Film deles mer. Se deg rundt på nett – det er videoer som spiller på det emosjonelle som gjelder!
 • Film på sosiale medier har 10 ganger større sjanse for at følgere engasjerer. Dette betyr også mer delinger og kommentarer.
 • Film forbedrer søkemotoroptimaliseringen. Søkemotorer, som Google, rangerer sider med video høyere enn sider uten video.

Priser filmprodruksjon

Snakk med oss om dine behov og ønsker, så får du et mer nøyaktig prisestimat.

Annonsefilm 10 - 15 sekunder

Fra 12 600,-

Korte filmsnutter til sosiale medier. Ta kontakt for pris og anbefalinger.

Reklamefilm 10-60 sekunder

Fra 21 000,-

Ofte en kort film til annonsering i sosiale medier. Filmen bør skreddersys til bedriftens mål. Kontakt oss for anbefalinger.

Toppen Tannlegesenter er eksempel på kort reklamefilm.

Referansefilm 15-60 sekunder

Fra 21 000,-

Grunnpakke bruker én referanse på én lokasjon. Vi løfter frem kunders historie og relasjon til bedriften din.

Heymat er et eksempel på referansefilm

Arrangementfilm 15 sekunder +

Fra 21 000,-

Opptak av arrangement. Pris baseres på lengde, innklippsbilder, antall kamera og grafikk.

Scandic Meyergården er eksempel på arrangementfilm.

Presentasjonsfilm 1-5 minutter

Fra 63 000,-

Fortell om bedriftens historie, verdier, visjon og ansatte. Pris vil variere på omfang og kompleksitet.

Haneseth Energi er eksempel på presentasjonsfilm vi har laget.

Film i 360° og 8K oppløsning

Fra 9 975,-

Film hvor tilskuer selv velger hvor de ser. Støttes av YouTube, Facebook m.m. For innovative bedrifter som ønsker å skille seg ut. Les mer.

Eksempelprisene er eks. mva.
Prisene er kun eksempler og vil avhenge av mange faktorer. Prisene inkluderer ikke reiseutgifter, tilskudd av opphavsbeskyttet materiale, som musikk og bilder, eller honorar til evnt. statister og skuespillere.

  Tips til bestilling:

  Målet er viktigere enn innholdet. La oss hjelpe deg med virkemidlene – fortell oss hva du ønsker å oppnå.

  Fra mobiltelefon til Hollywood – hvilket budsjett har du? Gi oss et budsjett, så kan vi presentere ulike forslag til løsning.

  Be om et eget prisestimat, da får du innsyn i hva som påvirker prisen.

  Ha et åpent sinn. Det er sjeldent den første idéen som er best.