fbpx
Type: Blogg
Emne: 360- foto og video
Skrevet:

I Polarcamps virtuelle tur finnes det en “Booking”-knapp ved døren i hver hytte. Denne knappen leder besøkende til den samme hytta i bookingsystemet, hvor informasjon og prisene ligger. Dette forenkler kundereisen og gir besøkende den informasjonen de trenger for å kunne ta valget mellom de ulike overnattingsmulighetene. Besøkende har rett og slett vært i hytten, og sett hvordan den ser ut før de bestiller!

Polarcamp hadde en oppgang i antall bestillinger samtidig som de fikk færre henvendelser med spørsmål fra kunder. De sparte mye tid, og tjente samtidig mer. Det var tydelig at den virtuelle turen svarte på mange av spørsmålene til potensielle gjester, samtidig som den overbeviste dem om at dette var det rette stedet å dra til.

Polarcamps virtuelle tur, sammen med en oppdatert nettside, nye bilder og en film, ble publisert i 2018. Dette var, ifølge eieren, med på å doble omsetningen til campingplassen. 

TV Klipp er stolt leverandør av digital markedsføring og medieproduksjon for Polarcamp, og vi tar gjerne på oss flere oppdrag for reiselivsnæringen i Norge.

Thomas Sætveit Jensen
Medieprodusent

411 06 731 – thomas@tvklipp.no