fbpx
Type: Blogg
Emne: 360- foto og video
Skrevet:

En virtuell tur er 360-foto og 360-filmer satt sammen i system, hvor brukeren kan navigere seg rundt fra plass til plass. 

For bedrifter kan virtuelle turer tilby et troverdig og realistisk inntrykk av hva folk kan oppleve hos dem, hva som inngår i den daglige driften og hvordan det er å jobbe der. Virtuelle turer kan også vise frem områder i industribedrifter der det vanligvis ikke er lov å oppholde seg. Bruker man 360-bilder eller 360-filmer herfra dekkes informasjonsbehov samtidig som det er et sikkerhetstiltak.

For bedrifter som har mål om å tilby god kundeservice, og opplever stor pågang med spørsmål digitalt eller over telefon, kan vi legge opp til handlinger med knapper, lenker og informasjon i den virtuelle turen som svarer på potensielle kunders spørsmål.

Med bruk av virtuelle turer kan vi vise frem alt fra biler og industri, til reiselivsbedrifter og arrangementer, og mye annet. 

Trenger du noe effektivt og innovativt som lar din bedrift skille seg ut? Ta kontakt med oss, så utvikler vi din bedrifts virtuelle tur etter deres unike behov.

Thomas Sætveit Jensen
Medieprodusent

411 06 731 – thomas@tvklipp.no